Bayram Kodu..

Ne bayram oldu değil mi? Teknik aksaklıklar, uzun süren bakım.. Ama oyun yeniden açıldı. Bakalım teknik ekip ve yöneticeler nasıl bir telafi düşünecekler.

İşte bayram kodu:
RSIW-RNJP-XZ00-0001

Herkese hayırlı bayramlar.

Hüsamettin

İşte bayram..

Merhabalar,
Şimdiden herkese iyi bayramlar.
Herkesin eleştirdiğinin aksine aslında bizim bu GM ler o kadar kötü insanlar değiller. Kavga dövüş %100 Tecrübe, drop, lak ve rupi etkinliğini 1 hafta daha uzattırmayı başardılar. Ne diyelim tebrikler.
Umuyoruz, yine bir işçi gece vardiyasında başka bir kabloyu kesmez. Gece çalışma mı olur demeyin. Burada oluyor.
Gelelim bayram koduna:) Maalesef henüz kodu bilmiyorum ama öğrenir öğrenmez paylaşacağımdan emin olabilirsiniz. Kodda yer alan bazı hediyeler: Saklı Köy, Ramazan Şırası, Bayram harçlığı..

Benden size bayram çikolatası.
MMORPG, Rappelz, onlineoyun










Sizlerin ve ailenizin Zafer ve Ramazan bayramlarını en içten dileklerimle kutluyorum.

Hüsamettin


Yaz Etkinliği?

Yeniden merhabalar,
Bir çoğunuzun bildiği gibi ücretsiz MMORPG Rappelz'de yarın %100 Tecrübe, Drop, Lak ve Rupi artışı 1 hafta süreyle iki serverada uygulanacak. Bu hafta serverda yada internet hatlarında bir sorun olmamasını diliyoruz.

Çabucak gelişip bolca eşya kazanmak için iyi bir fırsat. Bakalım serverlardaki PK savaşları bu oranlardan nasıl etkilenecek:)

Bu hafta gelmesi öngörülen Yaz Etkinliği hakkında gizli bilgilerimi sizlerle de paylaşayım^^ Etkinlikte yeni bir NPC olacak. Küçük sevimli bir kız. Yapmanız gereken yaratıklardan düşüreceğiniz Kar Toplarını bu küçük kıza getirerek ondan hediye kutuları almak. İki çeşit kutu var. Birisi soğuk diğeri de buz gibi. Kutudan çıkarabileceğiniz bir kaç eşyayıda hemen söyleyeyim. Dondurma (Atağı 50 arttırıyor), çadır, boş nadir yaratık kartı, iksirler vs.

Tabiki şans faktörü Rappelz'de her zaman ön planda. Aslında birçok MMORPG de bu ön plana çıkıyor.

Beni takip etmeye devam edin ;)

Bol şanslar

Hüsamettin

Rappelz'de neler oluyor?

Rappelz Ramazan ayının gelmesiyle biraz daha hareketlendi.
Her hafta için ayrılan ayrı bir oran artışı biraz daha arttırdı oyuncu sayısını. Lagın eskisi kadar çok olmamasıda ayrı bir etken. Şuan oyuncular %100 drop artışının tadını çıkartıyorlar. Bomba artış ise Ağustos ayının son haftasında geliyor!
%100 Tecrübe, Drop, Lak ve Rupi artışı. Sanırım kimse bilgisayarın başından kalkmak istemeyecek. MMORPG tutkunların için harika bir fırsat.

Lokum etkinliği adında yeni bir etkinlik başladı. GM ler lokumları Google'dan bulup resme eklemişler. Ama haklarını yemeyelim gayet güzel bir sunum olmuş. Etkinlikte oyuncular lokumları birleştirerek değişik eşyalar elde edebiliyorlar. İşte etkinliğe ait link!

Ücretsiz MMORPG Rappelz Lokum Etkinliği
Lokum etkinliğinde sonra Rappelz topraklarında yeni bir etkinlik daha göreceğiz. Bakarsınız detayları çalıp ilk burada paylaşırım :)

Şimdilik herkese iyi eğlenceler.

Hüsamettin




Merhabalar

İşte karşınızda Resmi Rappelz Blog’u!

Herkeze öncelikle hoşgeldiniz diyorum. Adım Hüsamettin, ve bu yeni platformun yönetiminden sorumluyum. Rappelz oyuncuları ve ilgili insanlar ile irtibata geçmek ve düşünceleri paylaşmak ilk hedefim.

Aşağıda merak ettiğiniz bazı soruların cevaplarını bulabilirsiniz:

Bu blog neden oluşturuldu? Yukarda da bahsettiğim gibi bu blog oyun ve mekanizması hakkındaki düşüncelerin serbestçe paylaşılması için oluşturuldu. Forumdan daha az resmi, daha sıcak bir ortam. Parti ve farmlardan yorulduğunuz bir anda ziyaret edip düşüncelerinizi paylaşabileceğiniz bir yer kısacası.

Peki bu blogu nasıl kullanacağız? Şuan için tam kesin birşey söyleyemiyorum ancak yakında ilgi çekici bilgilerin burada paylaşılacağını bilmeniz yeterli.

Ben kimim? Güzel soru ama cevabı için henüz erken.. belki ilerde. Şimdilik beni bir konuşmacı olarak kabul edin.

Ne yapmalısınız? Çok basit, üye olun ve bu blogu takip edin. Arkadaşlarınızı ve klan üyelerinizi davet edin.

Peki ya sonra? Bekleyelim görelim..

Herkese selamlar

Hüsamettin